Beste boek van de eeuw


Dodelijke leugens van C.F. van der Horst

Noemt man en paard in de farmaceutische wereld, medische wereld en politiek en laat duidelijk de wantoestanden zien en hoe dit heeft kunnen ontstaan, waarbij de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1900 waarin ’s werelds meest op geld en macht beluste persoon van die tijd J.D. Rockefeller zijn duivelse en geniale plannen heeft bedacht en tot uitvoering heeft gebracht. Deze personificatie van het kwaad heeft zijn vuile streken dusdanig laten wortelen in de wereldmaatschappij dat je het in mijn ogen best de zesde colonne zou kunnen noemen. Zijn kwaadaardigheid heeft geresulteerd in zeer vele chronische ziekten die ontstaan door slechte voeding, corrupte regeringen en toezichthouders met belangenverstrengelingen, op macht en geld beluste levensmiddelenindustrie zonder oog op gezondheid, in achterlijke artsen die denken  dat gezondheid alleen bestaat uit het bestrijden van symptomen, gebrainwasht door studie die door industrie is gevormd en waarmee dokters tot verkopers zijn verworden van farmaceutische producten.

De slager keurt zijn vlees, voedt zijn vee, bedenkt bedenkelijke chemicaliën om de groei van het het vee te bevorderen, doodt tegenstanders, maakt ontelbare rapporten totdat er twee zijn die aantonen dat het gif dat hij produceert niet giftig is.

Na het lezen van dit boek ga ik echt geloven dat de Georgia Guidestones niet zomaar daar zijn neergezet, maar dat de elite werkelijk gewetenloos is en ons twee fasen in het leven gunt.

  1. werken als slaaf
  2. een melkkoe door kostbare chemische symptoombestrijders

Noodzakelijke voedingstoffen worden (bewust) te laag genormeerd (ADH) zodat nagenoeg iedereen een chronische of dodelijke profijtelijke ziekte oploopt.

De industrie mag zelf haar producten keuren en onderzoeken doen waarbij het toezicht zeer te wensen over laat, het is zelfs zo dat ook onze overheid het goedkeuringsproces ziet als bedrijfsgeheim.

De feiten over BSE liegen er ook niet om, duidelijk wordt hoe met misleidende rapporten wordt voorkomen dat de echt verantwoordelijken worden aangepakt

Een spannend boek, dat snel wegleest, als  het niet om u en mij ging, zou het een spannende roman zijn, waar het kwaad dit keer duidelijk aan de winnende hand lijkt. Alles voorzien van gedegen bronvermeldingen, geen broodje aap dus.

Een must voor iedereen die niet meer een struisvogel wenst te zijn maar eindelijk wakker wenst te worden, vooral de artsen onder u!

 

This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill—the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill—you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes. Remember: all I’m offering is the truth. Nothing more.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s