Waanzin ten top: Big Pharma wil CBD kapen


Korte samenvatting:

Bron:site

Het verbod op CBDs

Of je er nu fan van bent of niet, of de overheid het nu verbied of niet, cannabis bevat diverse genezende componenten. Ondanks een nagenoeg volledig totaalverbod van cannabis op deze planeet, begint de bevolking zo langzamerhand toch te leren over de werkelijke aanleiding van dit verbod: De Farma-industrie.

Cannabis, en om preciezer te zijn cannabinoïde, kan aandoeningen en ziektes genezen op diverse gebieden. Er zijn bijvoorbeeld goede indicaties dat het groei vankanker remt en kankercellen zelfs actief af kan breken. Dat maakt cannabinoïde mogelijk een goedkoop, een natuurlijk en een schadeloos (!) middel tegen kanker. En pats, daar verdwijnt dan een (levens ruïnerende en barbaarse) miljardenindustrie uit het zeer profitabele raam.

Los daarvan werken cannabinoïden, en dan specifieke cannabidiolen (CBDs) in het bijzonder, kennelijk ook bijzonder goed op andere in onze samenleving veel voorkomende probleemgebieden: CBDs hebben anti-epileptische, anti-emetische,anti-inflammatoire enantipsychotische eigenschappen en zijn bovendien werkzaam tegen reumatoïde artritis.En dat is nog slechts een start van de positieve eigenschappen van CBDs trouwens. De gezamenlijke Farma bedrijven verzetten zich uiteraard met hand en tand tegen cannabis, en zoals u weet volgen overheden dan zeer gewillig met een totaalverbod.

CBDs zijn dus zeer bijzondere jongens, die – voor de duidelijkheid hun werk doen zonder het psychoactieve aspect van cannabis. Alle voordelen dus, geen van de nadelen.

Omdat gezondheid niet mijn expertise-gebied is zal ik niet zeggen “wondermiddel”, maarwanneer slechts al de helft van de beloftes van CBDs toch eens waarheid zouden worden… Het mag duidelijk zijn waarom de Farma-industrie is gebaad bij een totaalverbod. Nu dat steeds meer gebieden op deze planeet stappen maken tot het opnieuw legaliseren van cannabinoïden en CBDs, moet er uiteraard een nieuwe stap genomen worden om het verbod van kracht te houden. En houd je vast, want het wordt weer prachtig.

De overheid aan het werk

Het spreekt over de FDA, dat is de Amerikaanse overheidsdienst ‘Food and Drug Administration’. De European Medicines Agency (EMA) en de European Food Safety Authority (EFSA) werken echter op dezelfde manier. En zoals u weet, met het komende CETA en TTIP verdrag, zal Europa de ‘standaarden’ van de VS overnemen. De EU blijkt steeds weer zeer volgzaam naar VS-voorbeeld. Ook de EU-overheid volgt de dictaten van Big Pharma, lees dus beneden wat binnenkort in de EU gaat gebeuren.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s