Jeremy Corbyn gefeliciteerd!


Zo te zien een eerlijke vent, kijken of deze niet een corridon sanitair krijgt of wordt vermoord. (of corrumpeert, want dat schijnt de uitwerking te zijn van het pluche, n.b. hersenspoeling bestaat echt…)

Is voor re-nationalisatie van energiebedrijven (logisch, waarom zou een overheid een essentiële nutsvoorziening privatiseren?

Zo zou ook met water moeten worden gedaan om criminele woekerprijzen bij op winst beluste ondernemingen tegen te gaan.

Is tegen “democratie” brengen door landen naar de pre-historie te bombarderen.

Is tegen de wapenwedloop (bestaat alleen om de superrijken en gewetenlozen nog rijker te maken).

De derde wereldoorlog is een veenbrand, het woedt al ondergronds maar je ziet er weinig van bij gekochte hoeren van het journaal, staatstelevisie en de kranten.

Politiek en volk krijgt een steeds grotere kloof, door regels en wetten willen ze de vrijheid van het volk inteugelen, maar de mensen kunnen maar zoveel hebben, eens bast de bom.

Politiek heeft gezorgd dat het risicokapitaal van Duitse en Franse banken (20 miljard en 17 miljard) is afgewenteld op de burgers.

De ECD zorgt voor toestroom van geld, dit geld gaat niet naar het publiek maar naar de banken.

De Pensioenfondsen stoppen geld in hypotheken, het volk ziet niet dat pensioenfondsen en het hele systeem van de omkeerregel totaal onzinnig is, in feite sigaren uit eigen doos met oneindig veel tussenschakels die allemaal vreten van uw pensioenspaargeld en bovendien zorgen dat de staatsschuld onnodig hoog blijft.

Wel eens uitgerekend wat een vluchteling ons gaat kosten in de komende 30 jaar?

33.000 aan subsidies en bijstand per jaar, dus 1.000.000, dan weet je gelijk dat 1700 vluchtelingen 1.7 miljard gaat kosten en dat komt er in 1 week binnen, het failliet van Nederland wordt geïmporteerd. Kost u trouwens als werkende Nederlander ongeveer 2000 euro Dus wekelijks heeft u in uw leven 2000 euro minder te besteden door deze gastvrijheid.

Kijk naar RT op uw kabel, dat is wat minder propaganda dan wat u normaal als nieuws ervaart.

Wel eens de kostprijs van een bom gezien? vliegtuig, brandstof, bom en wie garandeert dat IS bestaat en dat niet gewoon de troepen van Assad worden gebombardeerd (en al werden gebombardeerd).

Waarom moet Assad weg? omdat hij zijn eigen mensen aanvalt, en wat doet de EU en de VS daar, hoe zien ze het verschil, pure propaganda.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s