Privatiseren?


Privatiseren? Iets dat met het belastinggeld van het volk betaald is verkwanselen zodat ditzelfde volk veel meer mag gaan betalen voor diensten die voorheen laaggeprijsd waren en waar het volk voortaan alleen de zure vruchten mag gaan plukken.

Onze VVD-ers lopen als schapen achter de privatiseermafia aan, maar je kunt toch op je klompen aanvoelen dat als een nutsbedrijf of energiebedrijf wordt verkocht, de koper het doel heeft om meer winst te maken, en wie denk je dan dat die winsten moet gaan betalen?

Je ziet het electiciteitnet wankelen wegens achterstallig onderhoud en wegens nalatigheid (voor winstmaximalisatie), de energieboeren gokken erop dat ze steun krijgen van de polititiek om de zaken recht te trekken, het startpunt van nog meer oplichting.

Privatisering is diefstal van het volk door criminele bestuurders en politici. Het enig dat past om het ongedaan te maken is nationalisatie.

Zet de IMF buiten de deur, dit is een hefboom voor de elite om ons tot slaven te maken. De rattenvanger van Hamelen is de VS, wij ratjes lopen klakkeloos achter de fluitist aan.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s