#JeSuisCharlie


De complete video in de best mogelijke kwaliteit:

http://www.liveleak.com/view?i=bc6_1420632668

20150111_16080720150111_161310

Je ziet aan het begin van de opname een zwarte streep op het asfalt voor de auto, op het eind staat er ook een zwarte streep bij het rechter voorwiel, dit zijn aanduidingen van een geregisseerd stukje.

De video bevat ook quasi buffermomenten , echter als je de video opnieuw afspeelt zitten ze steeds op dezelfde plaats, zijn er in gemonteerd om de haperingen te verbergen van de compositie.

De versie van CNN en alle andere omroepen is altijd veel slechter van kwaliteit, waarom zouden ze hiervoor kiezen denk je?

Als je zorgvuldig kijkt zie je ook dat er bij het schot iets wits weg, de vulling van een losse vlodder, dit verklaart ook dat er geen bloed is (eigenaardig als iemand van een meter afstand met een kalasnikov door het hoofd wordt geschoten)

Waarom ben je een anti-semiet als je joden belachelijk maakt in prentjes en waarom heet het vrijheid van meningsuiting als diezelfde joden de moslims belachelijk maken.

Geeft te denken waarom we Mijn Kampf niet mogen lezen, we kennen toch geen censuur?

Als je op basis van feiten aantoont dat de holocaust anders is gelopen dan op basis van de officiële lezing, kun je zelfs voor de rechter gedaagd worden.

En dan zie tot slot een foto met Merkel en Hollande, toppunt van huichelachtigheid haast romantisch samen op de foto, te vergelijken met de krokodillentranen van Timmermans, tja, door al die reality soaps wil het achterlijke publiek hier ook wat (geveinsde) emotie.

Dit symbool (de vuist) zie je erg veel terug in revoluties, te veel

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s