Grexit of kwijtschelding 240 miljard, wie betaalt


Uitgaande van kwijtschelding van 240 miljard aan de EU, dus de bevoilking van de EU, dus waar wij een deel van uitmaken van ongeveer 5% gerekend naar onze bijdragen, zou kwijtschelding betekenen dat 5% x 240 miljard, dus 12 miljard bij ons vandaan is gekomen.

Geld dat nooit gegeven had mogen worden en alleen heeft gediend om “particuliere”partijen de gelegenheid te geven het risico naar de burgers af te wentelen, na eerst van jaren hoge rendementen te hebben geprofiteerd.

Hoe je het ook wendt of keert, wij als burger worden beroofd van ons geld, door de ongrondwettige EU, met een niet gekozen president.

Ik gun de Grieken een Grexit, weg uit het keurslijf van de EU, weg uit de handen van de geldpooiers van het IMF welke maar 1 doel hebben, via een geldverslaving in het bezit komen van de arbeid en grondstoffen van een land, hun ZION meesters in de VS en Israel dienende.

De financiële pers vertrouwt erop dat de soep niet zo heet wordt gegeten, want de uitslagen vallen altijd mee ten opzichte van de peilingen, dat impliceert m.i. dat er gewoon stembusfraude wordt gepleegd, maar dat zul je nooit horen als het in het voordeel is van de politiek en de daarmee hoererende media..

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s