Politici stemmen naar eer en geweten: schande!


“De PvdA moet bloeden voor de rebellie van drie van haar senatoren tegen een belangrijke wet van minister Schippers (Volksgezondheid)” Koppen de kranten.

Als iedereen moet doen wat de leiding zegt, is het dan niet per definitie overbodig dat iedereen er is? Dan kun je af met de persoon alleen die de leiding hoort te hebben, scheelt bakken met geld en is net zo ondemocratisch.

Dit gedoe maakt wel dat ik sympathie voel voor de PVDA, iets dat in 20 jaar niet is gebeurd, in plaats van op te komen voor de arbeiders hebben ze ze keer op keer verloochend en hebben een duidelijke andere invulling gegeven aan waar die A voor staat.

Het is triest dat geen enkele autochtone PVDA stemmer erop heeft gekozen voor het ruime asielbeleid dat deze club voorstaat, maar dat de PVDA telkens weer als belangrijkste wapenfeit op tafel legt, met als gevolg dat ze de koekoek in het nest halen.

Zou dit niet gewoon een charme-offensief zijn, om te zorgen dat er niet teveel naar de stemmenspons PVV willen overlopen?, de man op de straat gaat namelijk een keer doorkrijgen dat er geen democratie is en dat onze regering haar ziel aan de EU-duivel verkocht heeft.

Het is niet toevallig dat in geheel Europa sociale vangnetten worden afgebroken zonder dat dit reflecteert in lagere lasten van de burgers, de winsten (noemen ze bezuiniging maar zijn belasting in natura) worxden verdeeld onder de happy 1% waar de ministers inmiddels ook onder vallen.

EU=Maffia

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s