Gestuurde crisis naar hogere versnelling


Zogenaamd om te zorgen dat banken niet meer kunnen omvallen, wordt nu bedacht dat banken in de nabije toekomst buffers dienen te hebben van 25% zegt de Financial Stability Board, als je beseft dat het nu 4% is met Basel 3 (dus 1 euro in kas maakt dat ze 25 euro mogen uitlenen), besef je dan ook dat er veel geld uit de markt moet worden getrokken om dat voor elkaar te krijgen?corrupt

Dat betekent effectief dat nagenoeg al het geld terug moet naar de banken, dat hun verdienmodel ingrijpend wijzigt. Dit kan niet zonder een langdurige wereldwijde crisis en met dit soort cijfers heb je het niet meer over 10 jaar maar eerder over 100.

Het zijn stuiptrekkingen van een in elkaar stortend financieel stelsel dat speciaal gemaakt is om een enkeling te bevoordelen en te roven van de rest.

De enige echte oplossing is banken weer 100% banken laten zijn, dus verbieden om geld te maken (ja, dat mogen ze echt en doen ze ook maar vertellen het niet en de lage employees weten het niet), geld maken moet voorbehouden zijn aan de overheid en de overheid moet er weer voor de mensen zijn, geen volksverlakkers en spinners (=beroepsleugenaars/verdraaiers), propagandamachines en manipulators maar ten dienste staan van het volk en haar welzijn, uitvoeren van de wensen van het volk, volksvertegenwoordigers.

Het is ronduit belachelijk dat in deze tijd van hoge arbeidsproductiviteit twee in een gezin moeten werken om net niet failliet te gaan, de elite hebben allerlei ontsnappingen voor het betalen van belastingen terwijl de belastingdruk minimaal 3,5 keer zo hoog is als ten tijde van de gewelddadige overheersing door de Romeinen. De massa wordt tot slaaf gemaakt om de enkeling in weelde en ongekende luxe te laten leven.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s