Revolutie


Steeds meer mensen met een geweten prediken de revolutie, we zijn het zat, de democratie is verworden tot een poel des verderfs waarin grote bedrijven, banken chemische reuzen en farmaceutische reuzen alleen het beste met zichzelf voor hebben. 15.000 lobbyisten in Brussel zorgen dat dit het wespennest is waar omkopers en parasieten elkaar de hand reiken.

Kapitalisme is verworden tot een uiterst smerige vorm, vrije handel mag alleen als je de VS kunt paaien, anders komen de bommenwerpers en de sancties.

Waar vroeger geneeskunst werd geleerd aan de universiteiten wordt nu een pervers aftreksel gepresenteerd, medicijnen heet het terecht, genoemd naar de gore industrie die het sponsort.

Codex Alimentarius heeft de alternatieve geneeskunst al grotendeels uit de weg geruimd, weg concurrentie, ruim baan voor het uitzuigen van de zieken.

Patenten worden misbruikt, talentvolle uitvinders worden monddood gemaakt met veel geld, de goede ideeën liggen bewust in kasten te verstoffen. Als de uitvinders het geld niet willen accepteren komt het maar al te vaak voor dat ze een vroege dood sterven.

Banken mogen geld creëren, waarom? waarom mogen wij dat als burgers niet, wat geeft hen het alleenrecht? Geld is een smeermiddel, maar de ECB doet alsof ze geld vrijgeeft maar beperkt de banken via de achterdeur om het geld verder uit te zetten.

Banken zijn sowieso helemaal fout, banken zouden niet mogen bestaan, die horen in het bezit te zijn van het volk, geen directeurtjes met grote bonussen, geen old-boys die elkaar helpen, het is echt geen hogere wiskunde wat die lui doen, (en ze bewijzen keer op keer dat ze de job niet aankunnen ook, dus het geld zeker niet waard zijn, zelfs geld kosten) weg ermee, nationaliseren, alle banken.

Voedsel moet veilig, wij als volk moeten die Amerikaanse rommel tegen kunnen houden, anders geven we diabolische organisaties de macht over leven en dood.

Schaliegas is een misdaad tegen alle generaties na ons, huichelachtige politici zoals die andere lacher, Kamp bepleit, wat een waardeloos stuk vreten is dat. Wel benzinestations voor miljoenen laten saneren en dan die gore chemicaliencocktail van Haliburton (de grootse legale misdadigers op de planeet) met 509 ingredienten de grond laten verkrachten en voor de eeuwigheid laten vernietigen voor een paar jaartjes vervuilende energie. Dit wordt alleen gepusht om alternatieve bronnen zoveel mogelijk in de wielen te rijden, bijkomend onuitgesproken voordeel voor deze groep is dat hun vrindjes zoals Nestle worden geholpen om iedereen aan de fles (water) te krijgen, aangezien het grondwater, waardevoller dan olie voor altijd zal worden vernietigd (buizen breken namelijk en een paar liter is genoeg). mooi, weer een werkend buisinusmodel, eurootje per liter?

Bekende acteurs zijn het ook zat, zie hier de docu van VPRO

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s