Genetisch gemanipuleerd


Eerst ons voedsel en dan met dezelfde techniek de mens
Door genetisch te manipuleren kun je ervoor zorgen dat de zaden die de vrucht geeft niet ontkiemen of er niet zijn. Dat betekent dat gezaaid moet worden met gekocht zaad. Dit geeft de macht in de handen van de leverancier, de knop voor leven en door dus.
Monsanto (vertaald mijn heilige) is de duivel in een mooi jasje en de grootse misdadiger op dit gebied, vrij handelsverdragen zorgen dat die Amerikaanse rommel ongelimiteerd naar Europa kan worden geëxporteerd, elke eigenschap kan worden toegevoegd aan dit “voedsel”, genetische ziekten op bestelling zijn in theorie ook mogelijk, leuk voor de farmaceutische industrie, een een-tweetje is zo gemaakt.

Nu geldt dat de Europese wetgeving geldt boven de Nederlandse, over 10-15 jaar zul je zien dat de “Wereldwetgeving” geldt boven de Europese. Slikken of stikken dus.
Weet u dat Monsanto al Brocolli heeft gepatenteerd? en dat is echt nog maar het begin.
Nu weet u ook waarom homofilie en trans-genders etc. worden gepusht in de media, zelfs wetten worden gemaakt om bepaalde afwijkenden anders te behandelen strafbaar te stellen. De industrie wil straks controle hebben over de voortplanting, dit kunnen ze doen door de mens langzaamaan onvruchtbaar te maken, straks zijn er legbatterijen voor mensenbaby’s. Ideale slaafjes, net wijs genoeg om de specifieke opdrachten uit te voeren, dienstbaar aan de heersende klasse. Bovendien in aantal net genoeg om niet te veel te vervuilen (die lastige CO2 producent de mens), maar de omgeving vooral comfortabel genoeg te houden.

George Orwell in het kwadraat.
Wat is de definitie van fascisme?
Een overheid die wordt aangestuurd door bedrijven en financiële instellingen. Weet u nog hoe het ons verging met de stemming over de toenemende greep van Europa en wat Balkenende daarmee gedaan heeft? Deze wentelt zich nu in luxe, garen spinnend van zijn verraad aan het volk.
Het fascistische EU ontleent zijn ontwerp van de Nazi’s en wordt zo geheel uitgerold. Wij zijn de kikkers in dit kikkerland, we zwemmen in warm water het het vuur wordt steeds hoger gezet, we wachten gedwee tot het kookpunt is bereikt.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s