Mooi woorden slacht-offer en strijd-toneel


Wij noemen het het strijd-toneel, een spelletje voor de elite, toneel, laat het volk elkaar afslachten, dan halen we onze CO2 doelen, de mens is namelijk de grootste CO2 veroorzaker, dus hoe minder hoe beter.

Slachtoffer omdat de elitaire toplaag gelooft in Satan en dat deze bloed-offers eist, dus als je wat in scene kunt zetten, dan is iedereen blij.

Oorloghitserij van wat vroeger als kwaliteitskranten doorgingen en nu slechts roeptoeters zijn voor de eigenaars. haatzaaien mag, als het maar in lijn met de overheidsdoelstellingen ligt.

De overheid, dat zijn wij toch? , hoe heeft het kunnen gebeuren dat we de macht uit handen gaven aan een stel quasi-democratisch gekozen figuren met hun zee van ambtenaren.

Journalisten zijn toneel-acteurs geworden die op een afstand van 50 km (mag ook 5000 km zijn) haarfijn uitleggen wat zij denken dat er is gebeurd en dit met grote stelligheid dit op de beeldbuis aan het hongerige volk presenteren.

Objectieve schrijvers / journalisten moeten hun artikelen aanpassen aan wat de redacteur wenst en in de pas lopen, anders marcheren.

Geen journalist mag meer vragen wat er met de zwarte dozen gebeurt en wanneer de inhoud wordt vrijgegeven (past niet in het beleid van stigmatiseren van Rusland)

Geen journalist vraagt zich af waarom de vermoedelijke oorzaak nooit getoetst is en een ieder gaat klakkeloos uit van wat de “leider” uit Oekraïne zegt, dit terwijl hij al bewezen gelogen heeft en aanwijsbaar feiten verdraait. (de zogenaamde gestolen knuffels) waarmee bewust stemming wordt gecreëerd

Ook zijn er duidelijk veel meer beelden te vinden dan wij in Nederland zien en duidelijke aanwijzingen dat het vliegtuig is neergeschoten door jachtvliegtuigen ( van dezelfde “leider”)

Dezelfde “leider” is de agressor en pleegt genocide zodat alleen zijn stemmers overblijven, hij is niets anders dan de ISIS, maar dan voor de VS en de EU.

Denk eens over het volgende na: Het vliegtuig was niet geladen met de catering-onderdelen of enig voedsel, dit wijst op weer andere scenario’s Als ik Rutte zou zijn, zou ik dat als prioriteit 1 hebben gemaakt, eerst de daders achterhalen.

Er gaan geruchten dat hij en brave Timmermans en nog wat anderen een geheimhoudingsverklaring hebben getekend op 8 augustus.

Wat krijgt die Timmermans een opmerkelijke beloning

Gelooft u de krokodillentranen van Timmermans?

Waarom zaten er deze vlucht onevenredig veel Nederlanders in het vliegtuig, zoveel meer dan de eerste schattingen door reisbureau’s?

Wat is er waar van de rottingslucht al na een paar minuten

Waarom is de gehele omgeving anders dan enige maanden voor het “ongeluk”

Waarom wil Nederland zo graag meedoen, geld wordt vrijgemaakt, straks onze jongens en meisjes opge-offerd door militaire dienstplicht, worden we gechanteerd?

Waar is het vingertje van Nederland gebleven (dat eerst zuiver en eerlijk was en oprecht opkwam voor misstanden)

Waarom hebben die oude mannen emotieloze gezichten

Met dank aan Martin Vrijland:

Ex-NSA Director, US Intelligence Veterans Write Open Letter To Merkel To Avoid All-Out Ukraine War

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s