Oorlogshitserij en aanzetten tot haat mag


Mits het het officiële beleid is, kijkend naar Oekraïne, dit wordt net zo eerlijk in de media gebracht als het World Trade Centre (dat te duur was om af te breken en op deze manier veel nut had voor de VS en de EU)

De fascisten zijn van meet af aan openlijk (gefinancierd en)  gesteund door de VS, een liegende, gewetenloze collaborateur is tot leider benoemd. Reden hiervoor is dat binnen het democratisch gekozen regime, het volk op democratische wijze heeft gekozen voor aansluiting bij Rusland en niet bij de EU. Dat pikten de fascisten Victoria Nuland en haar maatjes niet, desnoods zonder de EU moest dit omver worden geworpen. (Weet u nog “fuck the EU“).

Vervolgens gaat hij een deel van zijn land aanvallen dat niet wil meedoen met die doorzichtige onzin. Hij schroomt er niet voor om zijn eigen false flag in scene te zetten, wellicht heeft hij hulp gehad van de specialisten die op dat moment er toevallig een oefening hielden waar het monitoren van burgerluchtvaart een belangrijk deel van uitmaakte.

Volgens “anonieme” bronnen binnen de Navo (anoniem omdat het niet waar is, waarom zou je het anders anoniem houden) zijn de Russen Oekraïne binnengetrokken. Nu geven ze toe dat adviseurs van de VS (CIA dus) al in Kiev zijn, (zijn ze waarschijnlijk al van voor het begin) en zo wordt stukje bij beetje de waarheid ingelepeld, hapklare brokken voor het stemvee (stemfie) . Een schijn-enquete laat het publiek zeggen dat er meer budget naar defensie moet en  een week later is het gebeurd, weer een week later lees je dat we actief gaat meedoen in een oorlog.

Een oorlog die de VS en de (hoer van de VS) de EU zelf in scene hebben gezet, van meet af aan.

De “objectieve” kranten (allemaal in het bezit van de heersende elitaire macht) vallen over elkaar om op een quasi objectieve manier verslag te doen en het volk warm te maken voor een oorlog die ons veel geld gaat kosten.

Waarom? Omdat Rusland de macht van de dollar wilde aantasten in overleg met de andere landen uit de BRICS, net als voorheen Sadam Hoessein heeft geprobeerd, Ghadaffi heeft geprobeerd, Iran graag wil.

Zie je het verband een beetje?, dan begrijp je ook waarom we richting deflatie gaan en waarom de Euro sterk gehouden wordt (sterk is nadelig in dit geval): We betalen de crisis, de Amerikanen komen ermee weg, terwijl zij de oorzaak zijn van de ellende.

Nederland kikkerland: We worden heel langzaam gekookt en het stemvee blijft lekker in het steeds warmer wordende water.

Elsevier wordt wakker

Journalist publiceert boek over crimineel corrupte Nederlandse regering, volksverlakkers

MH17 de doofpotdeal

In ‘MH17: de Doofpotdeal‘ maakt Joost Niemöller de tussenbalans op. De opvallendste feiten worden op een rij gezet en de belangrijkste theorieën – uit alle kampen – geëvalueerd. De auteur signaleert
verontrustende ontwikkelingen en schetst een wereld waar grote belangen waarheidsvinding in de weg staan, een deal meer gewicht heeft dan forensisch materiaal.

Wij Nederlanders eisen onze soevereiniteit terug en een democratische anti-fascistische volksvertegenwoordiging

schop_varken

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s