We worden geestelijk gemasseerd


NAAR PECHTOLD DOOR DE MEDIA, u heeft niets te vertellen, 80 % Nl-ers is tegen EU, en toch d66 die wint ? geloof je het zelf, daag democratie, hallo eu-fascisme.

N.b. stemwijzers zijn manipulators, degene die bepaalt welke vragen erin komen, stuurt de mening van het volk en de aandacht.

PVV heeft zijn eigen achterban verraden door hen op een lijn te zetten met racisten, hetgeen precies het plan was aangezien deze blonde vazal van Zion net als alle andere marionetten slechts een rolletje speelt, hij is de rattenvanger, de spons die negatieve sentimenten moet absorberen en dan confuseren. Pim was echt, dit is een VVD product.

Straks wordt die kwallebal  ook nog de opvolger van de lachende hyena (docent van ellende). NL heeft gecapituleerd aan het vierde rijk, EU.

Vrije markt? het kapitaal lacht en wrijft in de handen, grenzen open voor genetisch gemanipuleerde rotzooi, straks is alles wat groeit en bloeit gepatenteerd door die smerige globalisten en bepalen zij of we mogen eten of drinken (broccoli gepatenteerd door Monsanto, water gepatenteerd door Nestle’) en tegen welke prijs.

Supertramp schreef er een liedje over “now they’re planning the crime of the century”, dat was 40 jaar geleden, dat wordt nu uitgevoerd.

Bilderberg, het strategische huis van Zion (lees the protocols of the elders of sion, wel goed zoeken naar de juiste versie), de wereld is een schaakbord en wij zijn pionnetjes die opgeofferd mogen worden voor het grote doel.

Lachen is echt op tv de drie “belangrijkste punten”,  waaronder homo’s, denk je echt dat een hetero dat interesseert?, het laat hem onverschillig, een enkeling heeft er een echt positief of negatief standpunt over. Wat nummer 1 zou moeten zijn is behoud van welvaart, maar dat zie je niet terug, daar gaan ze het niet over hebben omdat het doel is de Nederlanders tot het bot uit te kleden.

Open die doos van Pandora en zie het bedrog, we leven in de matrix.

Grenzen open voor veelfokkende frauderende gelukszoekers, met bussen vol komen ze binnen, zorgen wel dat de salarissen onder druk komen te staan, straks meer Porsches en fietsen en voedselbanken, op weg naar een burgeroorlog. De kapitalist juicht, bijna gratis werkvolk en de “democraat(66) lacht, veel dankbaar stemvee.

 

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s