Oekraïne demonstranten vermoord door CIA?


Als je naar de bekende technieken kijkt, is oorlog voeren net een schaakspelletje, je moet soms wat pionnen opofferen.

Ik vond het te toevallig dat ik op tv kon zien hoe enige (van de  weinige) mensen werden neergeschoten door sluipschutters aan de overkant, volgens de media van de politie.

Doorgaans werkt de politie niet met sluitschutters om demonstranten uit te schakelen.

Mevrouw Nuland (VS) gaf het al aan in het onderschepte telefoongesprek “Fuck the EU” m.a.w., we doen het zelf wel.  De VS heeft wel 30 clubjes die infiltreren in buitenlandse aangelegenheden.

Amerikaanse schepen lagen al voor de spelen in de zwarte zee, zogenaamd om de Russen te helpen bij de spelen, ze wisten al lang wat er op komst was.

Leidt lekker af van de protesten in de EU tegen de EU.

Nu de beelden van Lenin omtrekken, precies zoals destijds van Sadam Hoessein, waarbij destijds bewezen is dat er speciaal mensen uit de VS voor zijn ingevlogen.

Gene Sharp heeft de methode beschreven om met een vreedzaam protest een regering om te gooien, zo is dit protest ook begonnen. het is versneld door de sluipschutters.

EU en de VS kiezen openlijk de kant van de protesterende Neo-Nazi’s die zelfs jachtgeweren meebrachten. Oekraïne vocht aan de kant van de Nazi’s in WO2, vandaar zijn er nog veel bruinhemden.

Zoals bij misdaad ‘follow the money” zoals hier: wie heeft er het meest belang bij een bepaalde actie, dan wijst het spoor naar de daders, in dit verhaal m.i. de VS en de EU.

Wat ik mij wel afvraag is waar halen ze straks het gas vandaan, en dan ook zo goedkoop?

Hierboven het vermoeden, hieronder de onderbouwing

Hallo, doorlopen ja!

bron: stelling.nl  woensdag  5 maart  2014 Wordt er een teepje gelekt waarop de Amerikaanse Victoria Nuland laat horen hoe de VS 5 miljard hebben geïnvesteerd in een nieuw democratisch Oekraïne, met “hun” man aan de leidjng. En jawel, na enkele doden op en rond het plein is “hun” man plots de nieuwe leider van de verse democratie. Vandaag is er weer een teepje gelekt. Dit keer van de Europese Knuppel voor Buitenlandse Zaken Catherine Ashton die haar collega, de minister van BZ van Estland, aan de lijn heeft. Wat zegt die Katherijn? Dat de sluipschutters op het Maidan plein niet in opdracht van de vorige regering schoten, maar dat de opdracht uit de kringen van de nieuwe regering komt. Ashton zegt dat dat onderzocht moet worden. Maar ja, we weten wel beter. Uiteraard wordt er niks onderzocht. En voor de twijfelaars: het Ministerie van BZ van Estland heeft bevestigd dat dit telefoongesprek is gevoerd, op 26 februari. Het is tragisch dat zulke gesprekken worden afgeluisterd, aldus de BZ man van Estland. Ja, tragisch en verder niks aan doen en doorlopen.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s