Kortzichtige psychopaten gezocht


Diverse ministeries zijn op zoek naar goed personeel.

Het helpt als je geen empathie hebt, geen geweten dus

Onbenullig bent

Kortzichtig bent

Blijven lachen

Leer praten zoals Rutte en Ascher

Doel: zonder gewetenswroeging het land overleveren aan de NWO, eerst via de fascistische EU, dan op een presenteerblaadje aan de mannetjes achter de touwtjes door een Wereldunie en een Wereldmunt.

Door alle essentiële levensaders bij enkele kapitalisten neer te leggen (privatiseren moet joh, betere marktwerking toch) , beschikken deze over de aan / uit knop van je leven. Zie het voorbeeld van patent op broccoli door Monsanto (oh is dat zo?, nou en?, all you think is “so you think you can dance” you stupid f@ck)

Ter illustratie waar we heen gaan het onderstaande artikel van de website van stelling.nl

Er gaan al wat langer verhalen dat er voor de kust van Cyprus en van Kreta aanzienlijke voorraden olie, gas en kostbare mineralen zijn gevonden. Volgens Antonis Foskolos is dat laatste het geval en hij zwaait met onderzoeksrapporten om dat te bewijzen. Bij Cyprus wordt gesproken over zo’n 1,5 miljard barrels aan olie. Maar met name de vondst bij Kreta is aanzienlijk, het gaat daar om tientallen miljarden euries en valt binnen het Griekse territorium. Nou niet slecht, denk je dan, goed voor die Grieken. Maar ja een seconde later besef je dat in de nieuwe neoliberale wereld er uiteraard niks voor de bevolking is, dombo! Het schijnt dat zo’n 70% van de opbrengst niet naar de Griekse staat zal gaan. Tja, je moet er wat voor over hebben om bij de Euro te horen.

Trouwens, Dijsselflower nog gevolgd? Komt allemaal helemaal opnieuw geheel in orde met de bankenunie. Er komt over een jaar of 10 een fonds met 55 miljard euries en daarvoor moet die sector zichzelf bedruipen in geval van nood. De burger draait er niet voor op. Geweldig zo’n verhaal, van de soort “Ome Hans vertelt zijn neefje over luilekkerland“.
De werkelijkheid is ietsje anders. De plunderende bankiers rond de Middellandse Zee (waaronder Frankrijk) willen dat de gelden van het Europese Fond voor noodhulp aan staten nu gebruikt kan worden voor de banken. En, u raadt het al … hoe wordt dat fonds gevuld? Juist ja, door belastingbetalingen. Dus ook hier nog een jaar of twintig doorbijten op een houtje (zolang er nog houtjes zijn) en dan, ja dan: luilekkerland. Ondertussen zijn dan water, zorg, onderwijs, pensioenvoorziening, huisvesting en infrastructuur, ja alles “onder de tucht van de markt gebracht“. En op die nieuwe tolautowegen is het vast lekker rustig. Nee, Dijsselflower weet dat je levende kikkers alleen kan koken door de temperatuur van het water langzaam te laten stijgen…

Telvautje

vrijdag  20 december  2013 Zoals dat hoort in een geliberaliseerde economie heeft dit land “waakhonden”. Nou ja waken? In de VS zijn die er uiteraard ook, één ervan krijgt gegevens toegeleverd van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Niks mis mee zou je zeggen, tenzij er ergens een telvautje gemaakt wordt. Zo liet de CFTC weten dat zij -helaas en uiteraard per ongeluk- de handel in derivaten wat verkeerd had berekend. Het gaat om een vergissinkje van 55 triljoen dollar. Omgerekend bijna vier keer het BNP van de VS. De wereldmarkt in derivaten is 1400 triljoen, dus het ging om slechts 4 procent daarvan. De 9 grootste Amerikaanse banken zitten met 350 triljoen in de handel. (Om het even om te rekenen in jaren: 1 triljoen seconden is 32.000 jaar). Schrikt u daarvan, nee toch? Als een Europese bank door de derivatenhandel in problemen komt, dan is er over 10 jaar 55 miljard beschikbaar. Dijsselflower en onze politici zuchten van verlichting, probleem opgelost. Ik zou zeggen: gewoon blijven slaapwandelen, niks aan de hand.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s