Water wordt systematisch met opzet vervuild


Volgens de Georgia Guidestones (zie Wikipedia) moet de bevolking drastisch worden uitgedund.

Water zo vervuilen dat drinkwater schaars wordt en per liter gekocht moet worden, zoals de grote baas bij Nestle al gewoon vindt. Zie hier de video van deze schoften

Onze zeeën zijn vervuild door de industrie die de kankerverwekkende vervuilers loost, door de kerncentrale in Japan, die nog dag en nacht doorlekt en zorgt dat er verhoogde radioactiviteit in het water aan de kust in de VS wordt gemeten.

Rusland heeft haar nucleaire schepen gewoon laten afzinken nadat ze waren afgeschreven omdat het ontmantelen van de kernaandrijving te lastig zou zijn, en waar moet je die rommel dan ook laten, uit het oog, uit het hart.

Nagenoeg alle landen in de wereld hebben hun overtollige munitie gewoon in zee gedumpt, net als Nederland die de Oosterschelde met tonnen munitie heeft gemuteerd tot een ecologische tijdbom.

Met schaliegaswinning 1 liter gif (van Halliburton met 509 ingrediënten waaronder radioactief) ten  ruilen voor 1 liter gas (of olie) onherstelbare schade aanrichten aan grondwater. Shell gaf aan dat dit veel te veel kost, en na 28 miljard weggegooid geld er mee is gestopt

Ik snap ook niet hoe winning door verdringing werkt,  gezien de calorische waarde van gas, of zou het motief toch weer zijn gewoon vervuilen van grondwater.

Kamp moest even bakzeil halen, maar die komt straks terug met een paar mooie rapporten van TNO (onderdeel van defensie trouwens wist je dat) die recht praat wat krom is. Dan wordt er “leiderschap” (is een woord bedacht door Jack de Vries en vervangt “dictatuur”) getoond en gaat het feest alsnog door. (Ik hoop voor mijn kinderen dat ik ongelijk heb)

Monsanto zorgt dat er straks niets meer mag groeien zonder hun toestemming

Codex Alimentarius zorgt dat we geen natuurgeneesmiddelen meer mogen gebruiken

Langzaam worden onze levensaders afgesloten, we zijn de kikker in het kokende water, die politici werken m.i. lekker mee aan de globale agenda gewoon omdat ze te dom zijn of met de gedachte dat zij de uitverkorenen zijn.

Kijk hier hoe o.a. Nestle de VS droog zuigt dankzij idiote politici

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s