Schepper: Wie is de schepper van de schepper


Als er een schepper is, hoe is deze er dan gekomen.

En als die schepper uit het niets is ontstaan, waarom wij dan niet en zouden we die schepper niet kunnen overslaan.

Nu zou je denken dat ik Darwin aanhang, dit vind ik op zich een mooie theorie en voor kleine veranderingen wel van toepassing, maar ik geloof er niets van dat er nieuwe soorten zijn ontstaan, er zijn simpelweg te veel onverklaarbare fases in de overgang, een half ontwikkelde fase heeft namelijk geen recht van overleven volgens diezelfde theorie en de complete overgang naar een andere soort zou dan ook nooit plaatsvinden.

Allerlei vondsten worden op een opportunistische wijze geïnterpreteerd en soms naar eigen inzicht in de tijd gelabeld, botten van verschillende mensen / dieren worden beschouwd als van een exemplaar waardoor er vreemde resultaten zijn.

Darwin heeft al gezegd dat als zijn theorie zou kloppen (zo realistisch was hij zelf wel dus in tegenstelling tot zijn kring van gelovigen), er oneindig veel tussenvormen van de soorten gevonden zouden moeten worden aangezien er in een blijvende evolutie overgang continu is. Nu, dat is juist het probleem, men vindt soorten die op elkaar lijken en verzint de tussenvormen.

Je kunt met de levende wezens van nu een prachtige lijn neerzetten als je maar met de jaartallen fraudeert, en dat schijnt veel voor te komen. Het blad Nature is door Darwinisten opgericht op de Darwin te propageren.

Nu moet is zeker kiezen, Darwin of een schepper, Darwin zeker niet, een Schepper?  ik weet het niet, maar ik voel dat er wat meer is.

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s