Februaristaking: Nederland in verzet tegen de bezetter EU


Ik stel voor dat we massaal in februari met staking gaan, als verzet tegen de elitaire bezetter van ons land, de EU, waar ons land zonder slag of stoot geleidelijk door de collaborateurs aan is overgeleverd en op een presenteerblaadje is aangeboden.

Hypocrieten die zeggen de democratie te dienen maar alleen de elite bevoordelen, waar ze natuurlijk automatisch bij horen zodra ze hun ziel hebben verkocht.

Spindoctors zoals die de Vries die de kneusjes moeten helpen om goed te liegen, want een spindoctor is tenslotte gewoon een beroepsleugenaar of moet ik zeggen een leugencoach?

Griekenland mag weer 6 miljard cadeau hebben, maar ze moeten het terugbetalen, welke dorpsgek gelooft die gore leugens nog, moeten, moeten maar kunnen??? Waarvan?, 30 jaar geleden gingen ze nog met de ezel naar het werk! of is er een terugbetalingsplan dat haalbaar is? geloof het maar niet.

Dijsselbloem is de volgende keizerkandidaat na keizer Rompuy, maar eerst moet het veel slechter gaan met Nederland, dan mag ie. (Kijk maar, de leiders komen uit de kneuzenlanden Belgie, Portugal, Frankrijk en Italie)

Iedere rover uit de EU mag hier tot 1-1-2015 een gratis bijstandsuitkering komen ophalen, van ons belastinggeld!

Dus actie tegen de bezetter: oproep tot februaristaking!

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s