NWO is here: Total Control


The New World Order is er helemaal, nu de VS via de NSA en hun collaborerende broeders all over the World een totaal inzicht hebben in al je handel en wandel (privé, zakelijk en financieel).

Straks met Google Glass wordt het nog mooier Minority Report gezien?  Van George Orwell gehoord?

Veel films worden gemaakt als scenario van een werkelijke toekomst, door het al te tonen bewerkstelligen ze de acceptatie omdat, als het plaatsvindt is er herkenning en wordt er apathisch en passief aan voorbijgegaan. Hersenspoelen en propaganda zijn geliefde instrumenten van de elite. De menselijke geest is zwakker dan je denkt.

Ze kunnen je e-mailberichten, je blogs, je zoekwoorden, je telefoongesprekken en je bancaire overboekingen, je pinbetalingen etc. nakijken en scannen op triggers.

Dit maakt de wereld veiliger als deze instanties gecontroleerd worden en er wordt gewaakt tegen misbruik, als er integer wordt omgegaan met de verkregen informatie. Dit is het probleem.

Helaas gebeurt dat niet, de mens is van nature niet uit op integriteit maar op de zaken goed voor zichzelf en de dierbaren om hem heen te regelen. Dit legitimeert transparantie en controle. de gelegenheid maakt de dief immers.

Ik heb al eerder gesproken over de voordelen die het heeft als je over alle communicatie ter wereld kunt beschikken, je weet eerder dan een ieder wat er aan de hand is en met de juiste software kun je precies voorspellen wat er gaat gebeuren en hoe je daarvan optimaal van kunt profiteren.

Nu kan het geen toeval zijn dat kunstmatige intelligentie-software na een zeer hoopvolle start in de tachtiger jaren van het publieke toneel verdwenen is. Wij moeten ons bedruipen met software van Microsoft dat in principe een gepimpte versie is van 30 jaar geleden.

Op de achtergrond is kunstmatige intelligentie natuurlijk doorontwikkeld voor professionele toepassingen, maar ik denk nog veel sterker voor geheime toepassingen zoals die van de NSA en vriendjes. (De EU heeft zijn eigen zeer geheime dienst, daar heb ik ook eerder over geschreven)

Als zo´n nerd nu een mooie toepassing maakt die uit de informatie zelf leert hoe de macro-economie beweegt en hoe acties op regionaal niveau het geheel kunnen beïnvloeden, heeft deze een mooi stuurinstrument om:

  • Zichzelf te verrijken
  • Beursmanipulatie (aandelen, opties, grondstoffen)
  • Valutamanipulatie
  • Het volk sturen (bv via facebook opstanden initieren)
  • Psychologisch sterke opruiende teksten op social media plaatsen
  • De wereld naar zijn hand te zetten
  • Specifieke doelgroepen te benadelen of te bevoordelen

En denk niet dat gebeurt niet,  want kijk eens hiernaar over de insiders bij de aanslag op 911.

 

 

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s