Overheid halveren, dat is echt bezuinigen


Dat moet het doel zijn, de overheid stevig saneren, het is toch te gek dat met alle technische middelen we steeds meer van ons geld kwijt zijn aan deze verwende parasieten.

1/3 lastenverzwaring 2/3 bezuiniging is oplichterij, die bezuinigingen bestaan alleen uit beperkingen van uitkeringen aan het volk, dus het volk betaalt 100% en de vette overheid vreet maar door.

Laat die 50% ambtenaren maar uitstromen, gewoon ww (dat is gelijk al 30% besparing voor het volk), na een tijdje moeten ook zij eieren voor hun geld kiezen en zullen ze zien dat ze eigenlijk niet onderbetaald waren zoals ze steeds dachten, de markt vertelt de waarheid namelijk.

Als de EU toch de macht heeft overgenomen en wij aan de leiband moeten lopen van Brussel, kun je net zo goed deze schijnregering opdoeken.  Naar huis en zoek een echte baan, jullie hebben ons land al verkwanseld en gecapituleerd, sufferds, uitvreters.

Eerst jan en allaman naar Nederland halen, fraudeurs zoals Mauro op een voetstuk plaatsen en lekker laten profiteren van ons zorgvuldig opgebouwde welvarende systeem, zodanig dat het nu op is en tot de laatste steen wordt afgebroken, daar ga je met je politieke correctheid.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s