Digitale wereldoorlog?


Het lijkt erop dat de digitale wereldoorlog een aanvang heeft gemaakt.

ABN, SNS, ING zijn getroffen door DDos aanvallen en dit lijkt mij niet het werk van een eenling.

Door stelselmatig computerfraude op allerlei manieren te veronachtzamen, onder de pet te houden, intern te houden, heeft het zo ver kunnen komen.

Super moderne applicaties aansluiten op een systeem dat een lappendeken is en in de kern draait op systemen uit de begintijd van de computers zorgen voor ongekende complexiteit en daarmee kwetsbaarheid.

Mijn aansluiting op internet en digitale tv rommelt ook de laatste paar weken, dit gaat gelijk op met de problemen bij de banken.

Die Noord Koreanen zijn zo gek nog niet, samen met Chinese sympathisanten het Westen raken waar het pijn doet, in de portemonnee.

Zoals ik eerder heb geschreven zie ik de toekomstige oorlogen als computergames dichterbij komen, op afstand bestuurde drones vallen targets aan, het duurt niet lang voordat de andere kant ook drones heeft en vervolgens de bestuurders van de drones weer op afstand aanvallen.

Zonder internet werken drones niet, dus nu weet u waarom alles wordt aangevallen.

Banken massaal liquideren

Wellicht een mooie tijd om eens serieus een bank van overheidswege de opdracht geven een nieuw helder systeem te ontwikkelen, gemaakt voor 2015-2050.

Als zo’n bank dat doet en ermee klaar is, kunnen die andere parasieten direct worden geruimd en hebben we de staatsbank die als enige geld mag uitgeven, digitaal of fysiek.

Stoppen met die vervloekte Euro en ophouden om via een omweg onze rijkdom af te staan aan achtergebleven werkschuw en dom volk in de rest van de wereld.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s