Banen kwijt aan VS?: Gun ze ook werk!


VS gaan weer produceren, met andere woorden geld verdienen in plaats van lenen, laat het toch, kunnen ze eindelijk gaan terugbetalen.

Grote Chemiereuzen (veel vervuiling, onomkeerbare schade door genetische manipulatie,veel ruimte, weinig werkgelegenheid aan Nederlanders) willen dat we ons drinkwater kapot maken om gas te winnen. dan kan drinkwater in de toekomst per liter worden verkocht en kunnen ze daar goud geld mee verdienen.

Laat die domme Amerikanen lekker schaliegas winnen (de wereld protesteert), maar probeer het ons niet op te dringen met dit soort zwakke redenen.

Ook wordt gezegd dat de VS straks nog meer brandstof uit voedsel gaan maken, ja die benzineslurpers gaan door en om de hoek liggen de mensen te sterven van de honger in een tentje. De duivel regeert.

Bovendien verliezen we al tientallen jaren productie in alle soorten industrie aan het buitenland doordat daar milieu-eisen genegeerd worden of zelfs niet bestaan, wij mogen via via de sanering straks betalen maar het kost ons nu werkgelegenheid.

Het doel van de NWO is straks de elite te laten overleven en slechts de koelies die het luxe leventje kunnen ondersteunen mogen blijven, geheel conform de Georgia Guidestones. De tien geboden van de NWO.

 

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s