Tijd voor de financiële revolutie


Huizenmarkt kan herstellen als diezelfde regels die de markt kapot hebben gemaakt weer worden teruggedraaid.

Domme regeltjes zijn in Nederland ingevoerd om de koper te beschermen, daar waar gedwongen huisverkoop verwaarloosbaar was en is en aantrekken van de regels door het buitenland opgelegd.

We hebben een unieke situatie waar schuld gecompenseerd wordt door saldo in een polis, dit door hypotheekrenteaftrek en veroorzaakt door creatieve banken en suffe regeringen. Per saldo vaak geen probleem.

Een aantal kleuters die graag willen zien hoe je voortvarend regeert is aan de macht gekomen, De Jager in de vorige regering, deze twee nu.

Een rationele achtergrond van de regels is er niet, het lijkt erop de financiële kerk IMF* alle (normaal) helder denkende mensen in haar macht heeft.

Basel I Basel II en Basel III is gebazel en zorgt dat de banken geen cent meer kunnen uitlenen  en er eigenlijk alleen op uit zijn om geld uit de markt te halen, dit zorgt dat MKB-ers de nek wordt omgedraaid en dat de huizenmarkt geen markt meer is. 

Banken op zich zijn overbodig geworden instituten, het geld moet op een geheel andere wijze worden gereguleerd, maar graag op een intelligente manier waarbij het volk profiteert in plaats van alleen de uitverkoren elite en heulers.

*Het IMF heeft geen enkel land ooit iets goeds gebracht, in ieder geval het volk niet, als je luistert naar het IMF, is je hele land in no time overgenomen door buitenlandse multinationals. Hoe vermijdt je het IMF? zie Ijsland.

Tijd voor de financiële revolutie

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s