Kweken medicijnen moordenaars? Newtown, en straks?


Kweken medicijnen Moordenaars? Newtown, en straks?

Bepaalde soorten medicijnen hebben als bijwerking dat mensen buiten zichzelf treden en als een waanzinnige mensen afslachten, dit zijn vooral de medicijnen die als doel hebben om mentaal ongebalanceerde mensen tot rust te brengen en dit als bekende, maar veelal gebagatelliseerde weinig (maar te veel) voorkomende bijwerking hebben.

Als je de extreme moordpartijen van de laatste jaren op een rij zet en je gaat na of een bepaald soort medicijn (ik noem geen namen) relatief veel is gebruikt, begrijp je wat ik bedoel.

Het is niet toevallig dat je leest dat de dader al met mentale problemen worstelde, dat is een bevestiging van mijn vermoeden, namelijk mentale problemen in de VS impliceert gebruik van hun geestveranderende medicijnen.

Psychiatrie is geen vak, is een groot boek met aannames waar de farmaceuten hun chemische remedies voor hebben.

Wie is Dr. Thomas S. Szasz?
Een Hongaarse psychiater en academicus, professor in de psychiatrie op de “State University” van New York.
Dat is nu al de 2e die zijn eigen vakgebied één grote frauduleuze business vind!
Dr. Thomas S. Szasz stelt dat ADHD GEEN ziekte is, laat staan dat mensen die aan dit “ziektebeeld” zouden lijden eender welke medicatie voorgeschreven kunnen worden!
GEEN enkel gedrag, zelfs “wangedrag” is of kan een ziekte zijn!
Vroeger, zo’n 60 jaar geleden toen Dr. Thomas S. Szasz voor doctor studeerde waren er niet meer dan een handvol geestelijke ziektes, tegenwoordig zijn er wel meer dan 300?!?
Een kind voor geestelijk ziek verklaren is stigmatisering, en een kind psychische “medicijnen” geven is het kind vergiftigen, aldus Dr. Thomas S. Szasz!!!

Alternatieven voor medicijnen?  Ik mag niemand wettelijk afraden medicijnen te nemen, zover is het al gekomen. Homeopathie mag ook praktisch niet meer dankzij de Codex Alimentarius, een idee van de Nazi’s, dankbaar omarmd door Big Farma en via hun lobby deeluitmakend van ons dagelijks leven, hun chemische gepatenteerde alternatieven pushend.

Geen pillen maar Plato

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s