Merck Grieken: geen geld? geen nood, B17


Merck Grieken

Goed nieuws voor de Grieken, hoeven ze die rommel van Merck niet meer te slikken.

Kanker is volgens velen een ziekte die ontstaat door tekort aan bepaalde voedingsstoffen, net als scheurbuik dat was.

Het schijnt dat het simpel is op te lossen door aanvulling van dit tekort.

Maar de farmaceutische mafia wil niet dat dit melkkoetje wordt geslacht.

B17 is wat men nodig heeft.

Kijk hier hoe banken bepalen wat goed voor je is

Er is al ruim 30 jaar een verwoede strijd gaande in de MEDISCHE wereld omtrent het (in Nederland verboden) medicijn Laetrile, in de volksmond bekend als vitamine b-17, waarvan de wetenschappelijke naam ‘amygdaline’ is. Het wordt in de VS door huisartsen (en in Nederland illegaal ook door huisartsen) gebruikt als aanvullend of vervangend middel tegen kanker. Nu zal de lezer waarschijnlijk meteen al de oren spitsen en richting ‘kwakzalverij’ gaan denken, zeker wanneer het de gevreesde ziekte K betreft. Een begrijpelijke eerste reactie die ik niemand kwalijk neem.

Anders zal het waarschijnlijk worden wanneer ik vertel dat onder andere wijlen Dr. Hans Nieper (voormalig hoofd van het Duitse Nationale Kanker Instituut en ontwikkelaar van enkele bekende anti-kanker medicijnen, en vermeldt in Who’s Who in the World of Science) een voorstander was van het profylactisch gebruik van dit middel. Wanneer deze vooraanstaande oncoloog echter in vakbladen artikelen hierover publiceerde en in andere artikelen zijn naam werd gebruikt, verzuimde men herhaaldelijk zijn staat van dienst te vermelden zodat men de indruk kreeg alsof hier iemand aan het woord was wiens visie er niet zoveel toe deed. Hij kreeg ook veel tegenstand van zijn vakgenoten, maar Nieper was natuurlijk niet zomaar iemand en daarom ging dat veelal met ‘zachte hand.’

Nieper schreef onder andere een artikel waarin hij de rechtzaken van het NCI (National Cancer Institute) tegen Laetrile aanvalt:

H.A., “Dr. Nieper assails the NCI ´laetrile trials´”, reprinted from Health World News, Westlake Village, CA, Febr. 1982; Cancer Control J. Vol.6, No.1-6:83 (1982) (No known electronic link)

Het gebruik van Amygdalin (Laetrile/Vitamine B17) in de behandeling tegen menselijke kanker dateert al op zijn minst uit 1843, hoewel de oude Chinezen al ongeveer 3000 jaar geleden melding maakten van het gebruik van grote hoeveelheden bittere amandelen in de behandeling van tumoren.

Laetrile is geen mirakel.
Het is gewoon een geconcentreerde vorm van Nitriloside.
Hoewel Nitrilosides in vele natuurproducten voorkomen is de concentratie ervan in bittere abrikozenpitten verreweg het hoogst.
Deze concentratie is ongeveer 2 tot 3 procent van de gehele pit.

Abrikozen pitten (de kernen binnen in het harde omhulsel) vormen de meest geconcentreerde bron van nitriloside (vitamine B17), die in de natuur te vinden is. Vitamine B17 komt voor in meer dan 1200 eetbare planten. De hoogste waarden worden gevonden in de zaden van vruchten (abrikoos-appel-kersen-perzik), bittere amandelen maar ook in grassen, mais, sorghum, gierst, cassave, lijnzaad en vele andere voedingsstoffen, die inmiddels verdwenen zijn uit het moderne beschavingsmenu.

Vitamine B17 wordt in het lichaam gesplitst daarbij ontstaat o.a. de stof cyanide. Deze kan beschadigde lichaamscellen aanvallen en vernietigen. Er wordt beweerd dat vitamine B17 kanker helpt voorkomen en genezen. We mogen dit niet onderschrijven aangezien het veboden is, therapeutische eigenschappen toe te schrijven aan een voedingsproduct.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s