Verslaving afkicken in 4 dagen


Ja, maar weer verdient de farmaceutische mafia niets, het is een natuurproduct en zal met de maffia middels de codex wel verboden gaan worden.

Bewezen met testen op ratten, maar verslavingszorg wil er niet aan, zijn ze tenslotte straks allemaal werkloos.

Bron: wanttoknow.nl Iboga is een geneeskrachtige “plant” medicijn, waarmee je van angst, depressie of een verslaving af kan komen. Het is geschikt voor de volgende verslavingen: cocaïne, alcohol, heroïne, benzodiazepines, crystal meth, barbituraten, methadon, crack, nicotine, marihuana, maar is ook werkzaam voor bijv. een eet, koop, gok of internetverslaving. Iboga brengt ook veel voor personen met ADHD, mentale blokkades, emotionele trauma’s, chronische vermoeidheid, stress  en fybromyologie.

Er zijn tot nu toe zo’n 7000 medicinale planten bekend in Afrika. In 1962 werd Iboga per ongeluk ontdekt door de aan heroïne verslaafde Amerikaan, Howard Lotsof. Zijn onthoudingsverschijnselen bleven weg na het innemen van Iboga en zijn verlangen naar heroïne bleef weg. Hierdoor kwam hij van zijn verslaving af. Howard heeft samen met zijn vrouw Norma zijn hele verdere leven ingezet om Iboga bekend te maken. Hij is in maart 2009 overleden, maar zijn werk gaat door. Inmiddels zijn er een aantal Iboga therapie centra in de wereld en providers of facilitators komen jaarlijks op een conferentie in Barcelona bij elkaar om hun ervaringen en kennis te met elkaar te delen.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s