Een blik in de toekomst?


De truck van de NWO is geïsoleerde groepen pakken en die per groep telkens beknotten om geleidelijk de slavernij in te voeren, kijk maar hoe ze het in Griekenland doen en huiver bij het woord “modernisering dat de partij met getal van het beest sinds de vergadering met Bilderberg steeds in de mond neemt.

bron: stelling.nl maandag 10 september 2012
Het Griekse parlement heeft nog wat probleempjes met de “noodzakelijke” bezuinigingen, de Griekse regering treuzelt nog wat en flapperdeflap liggen er al weer nieuwe noodzakelijke hervormingen in het verschiet. Althans, volgens de nieuwe kolonisatoren van dat land, de Troika. Die nieuwe zesdaagse werkweek hebben we hier al eerder aangekondigd, maar we zijn er nog (lang) niet. Het aantal maximale werkuren per dag moet verhoogd worden tot 13 uur; ontslag, aanname en werkuren moeten op basis van de behoeften van het bedrijfsleven worden ingevuld; ontslagen moeten vrijwel onmiddellijk ingaan, niks vier maanden wachttijd; ontslaguitkering korten tot 50 procent en uiteraard korten op de sociale verzekeringen. Slavernij in een neoliberaal jasje; in d66 speak: modernisering.
Nou ja, dat zijn de Grieken maar denkt de gemiddelde woning”bezitter” in dit land, hebben we leker niks mee van doen. Hahaha. Als het daar lukt dan moeten “we” hier wel volgen, concurrentie verhoudingen enz. enz enz. verzin maar een reden. Maar ja, we moeten de euro nou eenmaal redden, ook al wordt het een lire (dat belooft veel goeds voor salarissen en uitkeringen). Ondertussen haalt Spanje het Guinness Book of Records. De werkeloosheid is gestegen tot 24,5 procent, Griekenland staat op 22,3 procent. Aardig is dat de “deskundigen” van het IMF beloofden dat de Griekse werkeloosheid bijna 15 procent in dit jaar zou zijn. Helaas, pindakaas.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s