Pensioen geheel netto, besparing op overheid 20%


20% van de ambtenaren zijn direct of indirect bezig met pensioen, regelmakers, regelcheckers, niet vergeten hoeveel mensen in bedrijfsleven hun tijd verspillen met pensioen, opleiders, adviseurs, juristen, rechters, uitgevers etc etc. Dit in een oerwoud van regels om te zorgen dat de fiscus u een uitstel van betaling geeft, maar ondertussen dit geld zelf moet lenen van instanties waar het geld van de fiscus geparkeerd staat.

Het is rondpompen van geld, waarbij er overal wat aan de strijkstok blijft hangen.

Nog even uitgelegd:

De staat geeft u uitstel van betaling van loonbelasting zodat u nu een “aftrekpost”heeft, straks bij uitbetaling moet u belasting betalen.

Als uw pensioenboer nu belegd in exotische aandelen en de helft van uw geld vervliegt, dan vangt de fiscus daar maar hun portie van, dus de overheid heeft mee geïnvesteerd in dat exotische fonds.

De overheid heeft een staatsschuld en moet dus geld lenen om de ambtenaren en nog wat zaken te betalen, dit leent ze weer van pensioenboeren, die daar rente voor vangen. Door een mooie rating, AA? inmiddels? mag NL weinig rente betalen, die pensioenboeren kunnen de pensionados, u dus daarmee niet zo veel vergoeden en zullen nog exotischer moeten beleggen om nog een beetje leuke cijfers te kunnen tonen.

Remedie:

Gewoon nu de belasting innen op alle pensioengelden, laat die pensioenfondsen maar oprotten, eveneens een wangedrocht en parasieten, al die miljarden terug naar de staat, geld waar de staat al recht op heeft, dit maakt de staatsschuld een stuk lichter.

Vervolgens stoppen met die euro-shit en daarmee afrekenen, mag best een paar miljard kosten. We worden Zwitserland 2.

Pensioenen worden netto, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de fiscus straks de belasting verhoogt als je van je pensioentje geniet, einde hypotheekrenteaftrek raakt je dan ook niet meer.

Deze heffing door de fiscus levert jaarlijks tientallen miljarden belasting op, belasting die nu door die idiote omkeerregel wordt uitgesteld.

Door het wegvallen van vele functies, kunnen vele ambtenaren vervroegd stoppen of een echt vak leren. Dit scheelt nog eens tientallen miljarden per jaar, iedereen wint.

 

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s