Mega crash op financiële markten in de maak


Houd je vast voor de volgende crash, de moeder van alle crashen. Het piramide spel dat geld heet zorgt voor alle ellende.

De chinese economie is een schijneconomie, Bruto Nationaal Product wordt dar niet volgens geldende regels gemeten, iedereen houdt de oogkleppen op omdat ze hopen om te kunnen cashen als de rmb wordt vrijgegeven, de Amerikanen verwachten dan een sterke revaluatie van de rmb en dat betekent dat de hedge-funds die daar honderden miljarden hebben geïnvesteerd, veel geld verdienen. Echter, een devaluatie hoort zeker tot de mogelijkheden en in mijn ogen is dat wat er zal gebeuren. Dit luidt een totale ineenstorting in van de financiële markten. Kijk maar naar deze video.

Bouwen voor leegstand: Hele steden zijn spooksteden, telt wel lekker mee in Bruto Nationaal Product, maar ondertussen verspilling van grondstoffen en van arbeidskracht. De ziekte die ongebreideld kapitalisme heet gecombineerd met het dictaat. Ondertussen wonen de mensen in krotten. De spanning bouwt op, wanneer barst de bom?

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s