DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN – WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST


DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN – WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST

ISBN: 90-801623-4-5 
Prijs: 22,00 EURO
Paperback: 318 pagina’s
Distributie: Johannes Multimedia

Robin de Ruiter is een internationaal bekend onderzoeksjournalist. Zijn werk is in meer dan veertig landen uitgegeven. In Spanje studeerde hij theologie, Spaans en geschiedenis. Zijn carrière begon hij als freelance schrijver voor Spaanstalige tijdschriften.

Voor zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001 ontving hij de FRONTIER AWARD 2005

Satan heeft een immense organisatie opgebouwd, waarin de mensheid met succes voorbereid wordt op de in de Bijbel voorspelde heerschappij van de antichrist.

Dit internationaal bekroonde boek is een van de meest spraakmakende publicaties over de antichrist en zijn duivelse organisatie, zijn doelen, zijn werkwijze en zijn herkomst.

Bestsellers als de Da Vinci Code en anderen veroveren de wereld en leidden ons op een dwaalspoor naar een bloedlijn die ons regelrecht naar de antichrist voert. Robin de Ruiter ontmaskert nauwkeurig deze occulte bloedlijn welke teruggaat tot de tijd van de Merovingers, de Sicambriërs, het Romeinse Rijk, de Grieken en de stam ‘Dan’. Vanaf de stamvader van de stam Dan uit het Oude Testament tot aan de huidige politieke wereldleiders, ontsluiert Robin de Ruiter de alomtegenwoordige macht van een kleine elite: de wegbereiders van de antichrist.

Robin de Ruiter vergt veel van zijn lezers. De (h)erkenning van de feiten in De 13 Satanische Bloedlijnen zal niemand ooit vergeten. Gelukkig bestaat er een oplossing …

Ook verkrijgbaar in het Duits, Turks, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Frans.

Deze internationale uitgaven zijn verkrijgbaar bij uitgeverij Mayra Publications www.mayrapublications.nl

NU VERKRIJGBAAR BIJ DE BOEKHANDEL

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s