Belangrijkste verdachte 9/11 voor de rechter (over een jaar)


(Had kennelijk verdomd goede contacten inde VS, m.b.t. opleiding piloten etc.)

Bron: HLN.be  Ruim tien jaar na de terreuraanslagen op onder meer de Twin Towers op 11 september 2011 verschijnt een van de belangrijkste verdachten, Khalid Sheikh Mohammed, voor de rechter. Vandaag is zijn voorgeleiding voor het militaire tribunaal van het omstreden Amerikaanse detentiekamp Guantanamo Bay in Cuba.

Mogelijk wordt meer bekend over het verloop van het proces. Het kan nog wel een jaar duren voor het proces echt van start gaat. Khalid Sheikh Mohammed is naar eigen zeggen het brein achter de aanslagen. Hij gold als de derde man binnen het terreurnetwerk al-Qaida toen hij in 2003 werd opgepakt in Pakistan. Na drie jaar werd hij overgebracht naar het omstreden detentiekamp Guantanamo Bay op Cuba.

Bij de aanslagen boorden twee gekaapte vliegtuigen zich in de Twin Towers in New York. Een ander gekaapt vliegtuig boorde zich in het Pentagon in Washington. Een vierde stortte neer in Pennsylvania. Dat vliegtuig was op weg naar Washington, mogelijk naar het Witte Huis of het Capitool. De terreuraanslagen kostten ongeveer 3000 mensen het leven. (Bewerkt door: Astrid Snoeys)

Wat een lul-verhaal

zie http://www.waarheid911.nl/wtc_explosieven.html voor een andere theorie

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s