Vergrijzing is marketing


Marketing door de regering, vergrijzing als soort invaliditeit, na je 66ste kun je niet meer werken. Door de hogere levensverwachting is dit achterhaald. 65 is destijds bepaald omdat de gemiddelde mens in Nederland 66 werd, een jaartje rust was dan goed, tot die tijd draaide je gewoon mee. Die levensverwachting is omhoog gegaan, maar kennelijk de capaciteit om te werken niet. De overheid is hierop vervolgens op ingesprongen door uit arme ontwikkelende landen de arbeiders te plunderen. Eerst een probleem veroorzaken, dan oplossen en zorgen voor meer problemen. Als er nu wordt teruggegaan naar de basis en dat is dat iedereen gewoon moet werken voor de kost, behouden we de ervaren mensen en het respect dat past bij een bijdrage in deze maatschappij. De betuttelende overheid zorgt ongewild ook voor discriminatie van ouderen door hen meer rechten toe te kennen. Een werkgever heeft bij de keus van twee gelijkwaardige kandidaten, een van 30 en een van 55 met hetzelfde inkomen een nadeel bij de oudere, er zitten fors hogere kosten aan het pensioen en je kunt er moeilijker vanaf, het kost meer. als de overheid nu zorgt dat er een eerlijke concurrentie komt op prijs, door de werkgever te helpen met die oudere om de kosten te compenseren, in plaats van dwingend voor te schrijven, dan hebben we een eerlijk speelveld en kunnen we beginnen aan de anti-vergrijzingsmarketing.

Advertenties

Een gedachte over “Vergrijzing is marketing

  1. “vergrijsing” is bedacht door den haag om legaal buitenlanders te kunnen importeren !

    maar wat nu als 50 % van die buitenlanders vroegtijdig in de bijstand/afgekeurd geraken,
    dan hebben we EN een vergrijsingsprobleem EN een extra zooitje vers geimporteerde parasiterende “nieuwe nederlanders” erbij !

    bedrijfsleven weer even gered door een paar werkzame jaren van die vers geimporteerde “nieuwe nederlanders” en de belastingbetaler mag uiteindelijk die ” nieuwe nederlanders voor de rest van hun “zielige” leven van een uitkering voorzien.

    Like

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s