De macht in Nederland


donderdag 2 februari 2012 bron: http://www.stelling.nl
Wat moeten we daar nou mee? Laat commissaris Bulle Bas Opstelten aan de Kamer weten, dat ie meer pedocops gaat aanstellen en koterkruipers cq. koterplaatjesrukkers zwaarder gaat straffen. Nou, hieperdepiep. Maar zo’n beleidsaanpassing komt niet uit een hoge hoed of een lage gulp. Daarover pleegt Bulle overleg met zijn ambtenarij. En wie deelt de besmeurde lakens uit op het ministerie van Vuiligheid en Justitie? Ja, Joris Demmink. Is dat een gotspe of is dat een gotspe? Dat is een GOTSPE!!!! Want Bulle zal echt niet bedoelen, dat ie na ampel overleg met oud-OvJ Teeven, die vroeger heel wat meer babbels had maar nu als een bescheiden Hiep Hiepertje door de holle gangen van zijn ministerie schuifelt, een peloton pedocops op zijn eigen secretaris-generaal afstuurt.
Normaliter neemt kindervriend Joris op 11 december van dit jaar afscheid van de macht. Tenzij hij een Kampsyndroom heeft opgelopen en doorwerkt tot zijn 68-ste.
Dan kan ie nog een paar jaar de damage controlen. Hoewel, hoeveel damage is er helemaal? Joris behoort zonder enige twijfel tot de kaste der untouchables. Die mogen rustig af en toe een koter verwennen zonder meteen een cel te moeten delen met een badmeester of een andere droplul.
Dus Bulle, bedankt. Tot de volgende beleidsboer.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s