Het echte roven gaat beginnen


Er is besloten dat banken geen afboekingen meer hoeven te verwerken op de grote landen welke op het rand van faillissement staan zoals Italië, Spanje en Portugal.

Dus nadat het ministaatje Griekenland, niet meer dan een stip op de financiële kaart is afgehandeld, blijven de banken buiten schot. Mooi zou je zeggen, maar wie gaat dan de rekening van dit moois betalen? U en ik! En niet weinig, zoals ik al een paar weken terug heb gemeld gaat het ons uiteindelijk € 27.000 euro per hoofd van de bevolking kosten, en dan loopt zo’n k-regering te zeuren over hoge kredietstanden van gemiddeld 1000,- per gezin.

Waarvoor eigenlijk is dit allemaal?

Kennelijk hebben we allemaal schuld aan anderen, wie zijn die anderen dan? Begin out of the box te denken en je ziet dat we hier op grote schaal belazerd en beroofd worden.

Banken zijn parasitaire distributeurs die van elke euro geld skimmen om hun rijke leventje mee te blijven betalen, zij voegen echt niets toe, zijn wat dat betreft net sigaretten, met dezelfde nare gevolgen.

Oplossing: Staatsbanken zodat we direct kunnen inkopen bij de groothandel (in plaats van die kruideniers) en de winsten ook weer in de belastingpot terugvloeien, zonder al die toekomstige werklozen te subsidiëren, ja Zalm, jij ook!.

De beste soldaat is de soldaat die gelooft in de leugen en denkt dat hij voor een goed doel strijdt, dit geldt voor velen in het financiële wespennest.

 

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s