Vaccinatie van baby’s ? durf kritisch te zijn,Ab Osterhaus is het niet


Steeds méér wetenschappers en universitaire onderzoekers geloven dat een groot aantal chronische aandoeningen bij kinderen het gevolg kan zijn van het inbrengen van het genoemde vreemde DNA via vaccinaties op zeer jonge leeftijd in een onrijp immuunsysteem. De Amerikaanse kinderarts dr. Kenneth Brock heeft daarbij de term ‘de vier A-aandoeningen’ geïntroduceerd. Dit zijn: autisme, ADHD, astma en allergieën. En kijk eens om ons heen, naar de explosie van ADHD, van autisme en astma..
Bij elkaar wordt ongeveer een derde van alle kinderen in Amerika door een van deze vier getroffen. Alle vier deze aandoeningen explodeerden 20 jaar geleden plotseling in aantal, toen deze explosie samen bleek te vallen met de introductie van de BMR II en de waterpokkenvaccinaties, die beide in menselijk foetaal weefsel worden gemaakt.

En zijn we voorzichtiger geworden.. Welnee, het vaccinatieprogramma wordt op een schandalige wijze naar onze mening, telkens maar uitgebreid. Vanaf 1 oktober 2011 is aan het Rijksvaccinatieprogramma in Nederland de hepatitis B vaccinatie toegevoegd en heel opvallend: er is een deze uitbreiding van het vaccinatieprogramma weinig tot geen ruchtbaarheid gegevens. Hoe terecht is dat?

Hieronder: Ziekten waren al op de terugweg voordat met vaccinatie is begonnen, dus ook zonder vaccinatie zouden ze zijn uitgebannen.

Bron: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccinatie-als-heilig-huisje/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Verder: http://www.nvkp.nl/

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s