#Griekenland kan creperen omdat ze voor echte #democratie kiest


Griekenland krijgt een al toegezegd bedrag van 8 miljard euro noodhulp vooralsnog niet uitbetaald. Dat hebben de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Nicolas Sarkozy woensdag bekendgemaakt na een crisisberaad met de Griekse premier George Papandreou in het Franse Cannes. Het bedrag is onderdeel van het hulpprogramma voor Athene van 110 miljard euro.
———————————————————————————————
Mijn mening is dat wat de Griekse overheid ook fout heeft gedaan,  het een schande is dat dit gebeurt in de achtertuin van Europa. Een heel volk kun je niet laten stikken. de mensen daar hebben niet genoeg om vaste lasten te betalen. Laat het land op een nette manier terug naar de eigen munt. waarom bestaat er wel een WSNP (wet schuldsanering natuurlijke personen) en is er niets dergelijks geregeld op Europees of zelfs wereldniveau?
Er wordt regide vast gehouden aan regeltjes en in plaats van deze (door mensen bedachte) regeltjes ruimer te maken zodat we verder kunnen gaan, wordt alles nog eens extra aangetrokken. Het lijkt op een groot centraal plan, want je ziet het wereldwijd.
De idiote aktie van die Knots is m.i. alleen om te zorgen dat de banken straks weer een mooie verhouding hebben van eigen middelen en uitstaand kapitaal (weer zo’n aangetrokken regeltje)
Occupy omdat het om ons recht gaat, wij zijn geen slaven van het kapitalisme en van de grote geldbezitters.
Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s