Bilderhosen


bron: kleintje muurkrant

woensdag 8 juni 2011
Nog één nachtje slapen en dan komen de Bilderboeven weer bij elkaar. Gaan ze lullen over de voortgang van de financiële crisis, die ze zelf op gang hebben gebracht. Over de oorlogen in Afbaardistan, Irak en Libië, die ze zelf op gang hebben gebracht. Over de “lentes” in Tunesië, Egypte en elders in de Arabische wereld, die ze zelf op gang hebben gebracht. Over de voedsel- en waterbubbels, die ze … ja.
En over de “problemen” binnen de EU, die Brussel in staat stellen om de touwtjes strakker aan te halen. Helemaal in lijn overigens met de uitspraak van een van de Europese Bilderfathers, kort nadat gynaecoloog Zur Lippe-Biesterfeld en anesthesist Retinger het gedrocht ter wereld hadden gebracht. Komt ie:

De Europese naties moeten in de richting van een superstaat worden gedreven zonder dat de bevolking begrijpt wat er gebeurt. Dat doel kan worden bereikt door het nemen van kleine stapjes, waarbij zorgvuldig verhuld moet worden dat het om economische doeleinden gaat, maar die heel geleidelijk en onomkeerbaar tot een federatie leiden“.

Aldus de Franse politicus en cognacboer Jean Monnet. Hij zit al heel lang aan de Nespresso, maar als ie af en toe een kijkje neemt vanaf het ultieme dakterras ziet hij dat het goed is. Morgen in St. Moritz: Kissinger in Lederhosen en Bea als Dirndl. Om te verhullen dat het om economische doeleinden gaat.


Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s