A convenient sexual assault (2) #DSK


Enkele weken geleden gaf hij een interview aan de Franse krant Libération waarin hij vertelde dat hij drie obstakels heeft in de verkiezingscampagne voor het Franse presidentschap: “geld, vrouwen en jood zijn”. Hij gaf Sarkozy de schuld van een smeercampagne en voegde eraan toe dat er één zaak was die hem kon beletten president te worden. “Een verkrachte vrouw op een parkeerplaats, die een half miljoen euries is beloofd voor haar verzinsel”.
Nou is het IMF niet bepaald Wikileaks, maar er zitten ook hier wel wat losse draadjes in het verhaal. Zoals het kamermeisje dat niet wist dat de gast op de kamer was, Nou heb ik nooit gelogeerd in een kamer die 3000 dollar per nacht kost, maar je mag aannemen dat daar de privacy van de gast bovenaan staat. Anders gezegd, als gewoon personeelslid kom je daar niet binnen als de gast op de kamer is, want de deur krijg je niet open, ook niet met je personeelssleutel.
Qui bono? Sarkozy die een rivaal kwijt is? Hmm, die lijkt so wie so de verkiezingen al verloren te hebben, maar je weet nooit. De VS, die nu een eigen man of vrouw kunnen droppen in het IMF? Zou zo maar kunnen, het IMF voer een ietsje te kritische koers wat Wall street aangaat.

met dank aan kleintje muurkrant


Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s