Adfiz wil advies gratis


AMSTERDAM –  Nu de eerste compensatievoorstellen van verzekeraars bij consumenten op de mat vallen, roept intermediairsorganisatie Adfiz alle tussenpersonen op om gratis met klanten om tafel te gaan om de beleggingsverzekering onder de loep te nemen en te kijken wat er te repareren valt.

Adfiz is een hypocriete partij, geeft eerst aan dat je je moet distantiëren omdat je anders mede aansprakelijk zou zijn, geeft nu aan dat je gratis moet werken. Wanneer begint dit elite clubje zelf eens gratis te werken, die 2400 contributie is een schande, ze vertegenwoordigen nog maar 1000 kantoortjes van de 7000, verhuizen naar Amersfoort, niet in belang leden maar in belang van vele personeelsleden, een lachertje.

Heb de laatste tijd meer de indruk dat ze bij de verzekeraars en banken lekker een borreltje nemen en samen beslissen hoe ze het intermediair de kop om kunnen draaien.

Van regiovergaderingen hoeven geen notulen meer gemaakt te worden, is een bewijs dat alles top-down gaat bij die club, net als het ledenaantal.

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s