Global warming? Slaap zacht !


Bron: Mosterd na de Media

Sinds Climate-Gate (www.climate-gate.nl) is er een ondergrondse aardbeving ontstaan. De bovenwereld lag nog heerlijk te slapen. De complot sites draaiden op volle toeren en de bij IPCC buitgemaakte e-mails en documenten circuleerden als een verkoudheid in een kleuterklas. Er was geen stoppen meer aan. Global Warming wankelde en daarmee Al Gore, de IPCC en alle politici en klimatologen die met haar in de pas liepen. Alles onder het mom van “consensus”.

IPCC uitglijder nu al vergeten?

De wereldhandel bloeide zelfs nog wat op met de handel in CO2 omissies, oftewel Carbon Tax, een soort vergunning om CO2 te lozen, een goedje trouwens waar je planten (bij wijze van beeldspraak) ’s nacht wakker voor zou kunnen maken. Maar nee, de aarde stevende of op een regelrechte  ramp (zure regen anyone?) en eigenlijk was het al veel te laat. Wetenschappers die een ander geluid lieten horen werden moedwillig uit de media gehouden en verguisd tot op het bot. Bewijzen zijn hiervoor te vinden in de  Climate Gate Documenten (hier te downloaden 65 MB ZIP bestand)

Nu het bedrog steeds meer aan het licht komt, moet de vraag gesteld worden hoe het toch mogelijk is geweest dat deze leugen als algemeen geaccepteerd feit en bedreven wetenschap is omarmd door politiek, wetenschap en burgers. Misschien zijn er maar twee antwoorden:

Geld

Verdiep je in Climate Gate (Neemt niet heel veel tijd in beslag, ’t is er pas sinds november 2009) en je zal je verbazen hoeveel geld er al is verdiend door Al Gore, de IPCC en alle “trouwe hond” wetenschappers die voor veel geld mooie praatjes hielden voor congressen, universiteiten, tweede kamers en premiers. CO2 Omissieswaren natuurlijk de slagroom op de taart. Nog steeds staat het Nederlandse, het Europese en het VN beleid in het teken van een Global Warming, die niet eens bestaat. Sterker nog: Het is de afgelopen tien jaar alleen maar kouder geworden. Global Warming is door de werkelijkheid ingehaald, kijk maar naar buiten. We kijken nu al maanden tegen die witte prut aan en ook in andere delen van de wereld is het kouder en het blijft langer koud.

Journalistiek.

WAUW! Journalisten… waar moet ik beginnen en hoe houd ik het kort? Journalisten: het geweten van onze maatschappij. Zij hebben gefaald! De onafhankelijke journalist die zelf op onderzoek uitgaat, eigen bronnen gebruikt en een hoofdredacteur heeft die alleen de spelling controleert bestaat niet meer. De meeste kranten en media in het algemeen zijn in handen van een paar grote bazen die geen kosten willen maken en de winst alleen maar willen zien maximaliseren. Hoe doe je dat als krant? Heel simpel; je neemt een abonnement op de telex van het ANP of REUTERS en middels knippen en plakken worden de kranten gevuld. Zo kan iedereen een krant runnen. Zelfstandige journalisten bestaan heus wel, maar ze krijgen geen kans. Zodra ze een onderzoek beginnen aan hooggeplaatste mensen in onze maatschappij (Google op Micha Kat en hoofdofficier Wellink) worden ze ontslagen, door in dit geval de Telegraaf. In een verder verleden schiet Willibrord Frequin mij te binnen. Voor de hoofdenaffaire was hij een gerespecteerd en onafhankelijk journalist. Sindsdien is hij niets meer dan een boulevard journalist. Hij is meer dan met de grond gelijk gemaakt, hij is de grond in getrapt en als Nationaal Lummel meerdere malen als verstokte alcoholist neergezet.

Ik moet de media een ding nageven: Ze beginnen wakker te worden. Elsevier, Vrij Nederland, De Pers, de NOS en ja zelfs de Telegraaf, ter ere van hun eigen leus: “Voor Wakker Nederland”, wrijven het zand de ogen uit, ingestrooid door “Klaas Vaak” Al Gore. De reden hiervoor zijn o.a. de twee volgende artikelen in “Mainstream Media” (MSM):

http://www.telegraaf.nl/binnenland/5951864/__Hoezo_opwarming___.html?p=1,1

http://nos.nl/artikel/134075-journalisten-worden-voortdurend-gemanipuleerd.html

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s