Een Goldman Sachscentje


Een Goldman Sachscentje

dinsdag 3 mei 2011
Effies iets uit de wandelgangen. De FIOD en de FEDS zouden al geruime tijd geleden een rapport hebben gebaard dat ter verdere behandeling naar de outfit van Noud Wellink is gestuurd. Het zou gaan om reisjes naar New York, die een hele stoot bestuurders van vrijwel alle Nederlandse pensioenfondsen hebben gemaakt tussen 2000 en 2003 (1). Samen met hun dames of anderszins. Ze deden dat op uitnodiging van de Amerikaanse financiële grootmacht Goldman Sachs, die een bedragje van tussen de 11 en 18 duizend dollar per stelletje had uitgetrokken om de heren bestuurderen over te halen te investeren in produkten, die niet zo heel lang geleden zo goed als waardeloos bleken te zijn en onze pensioenen een zware domper bezorgden. En niet te vergeten ons hele pensioenstelsel op de helling zetten, terwijl het zo lang als voorbeeld had gediend voor de rest van de wereld.
Nou kunnen onze bronnen nog te lijden hebben van Oranje naweeën, maar meestal zijn ze goed geïnformeerd. Dus uuuuh, wat is er met dat rapport gebeurd? Onderste laatje? Ronde archief? Verloren in de trein? Roept u maar.

(1) In die periode maakte prins Johan Friso een indrukwekkende carrière bij Goldman Sachs. Maar daar kon ie ook niks aan doen.

bron: stelling.nl

Advertenties

Dank voor je reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s